Învățământul

Învățământul

În grădinița privată Star Kids am creat o bibliotecă multilingvă extinsă, am deschis 12 clase în care picii vor studia în limbile rusă și română. Am cumpărat 7.000 de jucării educative și am echipat sălile de studii cu tehnologii moderne pentru pregătirea preșcolară. Astfel, am creat toate condițiile necesare ca micuțul Dvs. să obțină dezvoltare multilaterală.
Sănătate

Sănătate

Centrul de Dezvoltare pentru Copii Star Kids – singura grădiniță, pe teritoriul căreia există o cameră de sare din Himalaya. Douăzeci de minute petrecute în această cameră contribuie în mod semnificativ la consolidarea imunității și eliminarea alergiei. Aici, copiii au posibilitatea să se joace și să se relaxeze pe măsură.
Sport

Sport

Programul Star Kids cuprinde antrenamente obligatorii de sport pentru copii. Picii vor dansa în sala de coregrafie, vor practica educația fizică și vor învăța să înoate în bazin. Orele de sport vor fi o oportunitate perfectă de socializare pentru cei mici, iar personalul grădiniței va face tot posibilul pentru a crea o atmosferă energizantă în timpul practicării exercițiilor fizice.

Înotul

Este foarte important să-i asiguri copilului tău o dezvoltare armonioasă și completă. Tocmai de aceea cursurile de înot pentru copii sunt varianta perfectă în acest caz. Înotul este recomandat adesea de către pediatri, deoarece antrenamentele în bazin formează o postură corectă, întăresc sistemul muscular, respirator, nervos, cardiovascular. În plus, acestea îmbunătățesc starea de spirit și oferă o mulțime de emoții pozitive.
8:00 - 18:00

8:00 - 18:00

regimul de lucru
400 u.c

400 u.c

per lună
35 de camere

35 de camere

de luat vederi
Cheie

Cheie

electronică personală

Star Kids oferă

  • practicarea sportului (dansuri pentru copii, gimnastică, jocuri active);
  • lecții de înot într-un bazin de 25 de metri al clubului Aquaterra;
  • frecventarea camerei saline;
  • program de dezvoltare a abilităților intelectuale și creative (șah, pictură, muzică, studiouri de teatru);
  • suport logopedic și psihologic.

Servicii adiționale

  • regim alimentar de 5 ori pe zi (mic dejun, al doilea dejun, prânz, gustare de după amiază, cină);
  • grupă cu program prelungit;
  • sesiuni individuale cu profesori și antrenori.