Lecții de engleză cu copilul dvs.

Lecții de engleză cu copilul dvs.

Spread the love

Limba engleză a devenit o limbă populară peste tot în lume, de aceea este foarte util ca și micuțul tău să o cunoască de mic, pentru a se descurca ușor în viitor. Prin cursuri de engleză la o grădiniță privată sau la un centru de dezvoltare pentru copii va descoperi o nouă cultură, va dezvolta abilități de comunicare și va interacționa cu ușurință cu ceilalți, aplicând cunoștințele noi. Cu cât o să se obișnuiască mai repede cu pronunția și vocabularul limbii engleze, cu atât mai bine, așa că iată câteva opțiuni de învățare a acestei limbi prietenoase, care îi va deschide noi oportunități.

Engleza la grădiniță

Dacă pentru adulți un curs de engleză pentru începători este un proces complicat și adesea anevoios, pentru copii dimpotrivă – ei acumulează informația nouă mult mai ușor și o rețin pentru o perioadă îndelungată, fapt ce facilitează studiul. Mai mult, atunci când cursurile de engleză sunt predate într-un mod distractiv, este extrem de interesant pentru ei și vor avea mereu motivația necesară să învețe. Pentru rezultate cât mai bune, încurajează învățarea limbii engleze încă de la grădiniță. Prin joc, cântece, poezii și activități practice, copilul tău poate însuși de la grădiniță noțiuni de bază în limba engleză, care îi vor fi utile atunci când o să înceapă școala. Acest tip de predare poate fi găsit la o grădiniță privată, care oferă cursuri de engleză adaptate special pentru cei mici, de aceea e o alegere bună pentru dezvoltarea acestei abilități.

Engleza acasă

Dacă îți dorești ca piciul tău să învețe limba engleză ușor, încă de mic repetați împreună cuvinte, citește-i în engleză și cumpără-i cărticele interactive pe care să le răsfoiască. Astfel o să rețină noțiunile de bază precum culorile, numele de animale, fructe și legume, îndrăgind această limbă datorită timpului petrecut cu tine. O altă opțiune este să priviți împreună desene animate în engleză sau să ascultați muzică, în dependență de vârsta copilului. În plus, sunt multe surse pe internet, de la texte la videoclipuri, specializate anume în predarea englezei pentru micuți. 

Pentru un copil mai măricel, poți adapta activitățile în funcție de ce îi place. Cel mai important este să arăți copilului tău că ești gata să învățați împreună, pentru că asta îl va motiva și totodată va prețui aceste momente cu tine. Astfel, învățarea limbii engleze nu va mai fi o activitate obligatorie, ci una pe care o va face din plăcere.

Vă așteptăm în vizită la Star Kids Education & Sport
str.Ginta Latiă 12/20Ciocana

str.Testemițanu 3/15
Botanica

www.starkids.md